Deprecated: Required parameter $response follows optional parameter $order in /home/saddlesecure.com/public_html/saddlesecure.com/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-mollie/vendor/skyverge/wc-plugin-framework/woocommerce/payment-gateway/class-sv-wc-payment-gateway-hosted.php on line 776
Producten – Saddle Secure

Producten

Saddle Secure zadelsloten

Heb jij soms ook slapeloze nachten als jij je kostbaarheden op stal achter laat? Dit begrijpen wij heel goed. Wij hebben daarom dé betaalbare en laagdrempelige oplossing in de vorm van een aantal slimme producten die een drempel opwerpen voor mogelijke diefstal! De producten van Saddle Secure zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en zijn uitgerust met een sirene van 100, 110 of 120 decibel die afgaat wanneer een poging wordt gedaan de kabel door te knippen of de cilinder te forceren. 

Het assortiment bestaat uit combinaties tussen sloten en kabels waardoor deze te gebruiken zijn voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld het afsluiten van een zadelkast of trailer, of om deze te bevestigen aan spullen die je meeneemt op wedstrijd of naar het bos. Kortom; altijd geschikt voor thuis, op stal of onderweg.

Inhoud winkelwagen:

1 artikel - 34.99

Toont alle 5 resultaten