Deprecated: Required parameter $response follows optional parameter $order in /home/saddlesecure.com/public_html/saddlesecure.com/wp-content/plugins/woocommerce-gateway-mollie/vendor/skyverge/wc-plugin-framework/woocommerce/payment-gateway/class-sv-wc-payment-gateway-hosted.php on line 776
Problemen met de Mini – Saddle Secure

Problemen met de Mini

Loop je tegen problemen aan in het gebruik van de mini check dan hier de aanwijzingen

Het alarm gaat niet af of geeft zeer matig geluid wanneer deze wordt getest

Check of de batterijen nog voldoende geladen zijn en vervang deze wanneer nodig. Als de batterijen nog voldoende geladen zijn dan is het raadzaam om ze te verwijderen en opnieuw te plaatsen om het systeem te resetten.

De kabel wordt niet volledig teruggetrokken in het slot.

Soms rolt de kabel zich niet helemaal netjes op op de haspel in het slot waardoor de kabel niet geheel naar binnen komt. Als dit gebeurd, druk de grote rode knop in waarmee de kabel vrij loopt en trek langzaam de kabel volledig naar buiten. Laat de kabel vervolgens langzaam weer in het slot verdwijnen door iets weerstand te geven aan het uiteinde. Als nodig herhaal dit een aantal keer.

De bewegingssensor is te gevoelig/
ongevoelig

Vervang eerst de batterijen. Als de batterijen onvoldoende geladen zijn kan de elektronica van de bewegingssensor onvoldoende reageren.
De bewegingssensor kan ook beïnvloed worden door de stand waarin hij hangt/ligt. Als hij hangt is hij over het algemeen minder sensitief dan als het slot ligt.

Het slot wil niet open wanneer ik de code heb ingesteld

Check of de nummers precies in lijn zijn met elkaar in de rij met de pijltjes. Soms wanneer het slot nog erg nieuw is en de kabel staat op spanning dan kan het helpen om het kabeleinde zachtjes heen en weer te bewegen terwijl je de release knop indrukt.
Als dit probleem optreed nadat je de code opnieuw hebt ingesteld kan het zijn dat dat proces niet geheel goed is verlopen (bijvoorbeeld als het kabeleinde niet voldoende in het slot is terug geduwd voor dat de code is ingesteld) Of als een van de cijfers niet precies in lijn heeft gezeten wanneer de reset knop weer is ontgrendeld. Probeer dan voor elk wiel een cijfer hoger of lager dan wat je dacht ingesteld te hebben. Het kost even tijd en als het echt niet lukt dan kun je methodisch alle cijfercombinaties tussen 0001 en 9999 proberen tot je de correct code hebt gevonden.