Saddle Secure Kabelslot 2.4 met Alarm

Kabelslot 2.4m met Alarm

2.4m Lange kabel af te stellen op elke gewenste lengte

Award winning patented technology Deze is ontwikkeld om te detecteren wanneer de kabel wordt doorgeknipt of wanneer de cilinder wordt gemolesteerd.

De kabel is gecoat met een plastic laag zodat krassen op uw waardevolle spullen wordt voorkomen.

De kabel kan om het slot worden gewonden als deze niet in gebruik is

Alarm heeft een sirene van 120 decibel

Geschikt voor binnen en buiten gebruik

Meegeleverde bevestigingsmiddelen maken het slot geschikt voor wand- en buismontage. Hierdoor kun je het slot gemakkelijk monteren in je trailer, direct aan machines en werktuigen, fiets, enz.

Wordt gevoed met een 9 volt batterij. Deze past in het hufterproof compartiment.

Afmetingen: 14cm x 7.5cm x 5cm
Gewicht: 420g

Prijslijst

Een Innovatief product om uw zadel en andere waardevolle spullen te beschermen tegen diefstal. In het slot zit een ingebouwd zeer schel alarm van 120 decibel dat de potentiele dieven zal afschrikken. Wanneer een poging gedaan wordt de kabel door te knippen of de cilinder te forceren gaat het alarm af.

Compact en eenvoudig in gebruik, het Kabelslotalarm biedt bescherming voor kostbaarheden die buiten achtergelaten worden of opgeslagen worden in een kast, stal, garage of ander bijgebouw. Het is ook ideaal voor als u onderweg bent om uw spullen te beveiligen tijdens het transport in voertuigen, achterop vrachtwagens of op aanhangwagens.

De 2,4 m lange stalen kabel is lang genoeg om verschillende items te beveiligen en is van kunststof voorzien om krassen op uw kostbare apparatuur te voorkomen. Wanneer niet in gebruik, kan de kabel netjes rond het slot worden gewonden en goed worden vastgeklemd.

Het Kabelslotalarm werkt met een 9 Volt Alkaline batterij die in een hufterproof intern compartiment past. Geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden en omgevingen. Het kabelslotalarm kan los worden gebruikt of het kan worden verankerd aan een muur, paal, zijkant van een voertuig of rechtstreeks op fietsen of machines met behulp van de meegeleverde bevestigingsmaterialen.